Fair Trade & Biologisch; voor de wereld van morgen

Duurzaamheid verovert langzaam maar zeker een centrale rol in onze voedselvoorziening. Over de hele wereld worden landbouwmethoden ontwikkeld die de schade aan ons ecosysteem minimaliseren. Daarnaast worden er tal van maatregelen geïntroduceerd om ervoor te zorgen dat boeren in Derde Wereldlanden een eerlijk loon voor hun werk krijgen. Deze transitie wordt mede gestimuleerd door consumenten, die steeds vaker kiezen voor biologische voedselproducten, die al dan niet volgens het Fair Trade Principe zijn geproduceerd.

Swartberg steunt de overgang naar een groene en duurzamere economie. Om aan de toenemende vraag naar duurzame producten te voldoen, hebben wij de afgelopen jaren een omvangrijk netwerk opgebouwd dat toegang biedt aan producenten van hoogwaardige biologische en/of volgens fair trade principes geteelde pinda’s en cashewnoten. Hierdoor zijn wij in staat om in al onze productgroepen – pindakaas, pinda’s en cashew’s – altijd een duurzaam alternatief aan te bieden. Daarnaast kunnen wij, indien gewenst, onze producten in biologisch afbreekbare verpakkingen leveren, of assisteren wij u deze te ontwikkelen.

Zo helpen wij vandaag de wereld van morgen.

Wilt u meer weten over onze duurzame oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op, we informeren u graag over de mogelijkheden.

Terug Meer weten?