Swartberg kwaliteit

Proef de finesse van 100 jaar vakmanschap

Wijsheid komt met de jaren. En dat geldt ook voor vakmanschap. Swartberg beschikt over ruim 100 jaar ervaring in het importeren, verwerken en leveren van pindaproducten en cashewnoten. Het resultaat van deze indrukwekkende staat van dienst is terug te vinden in de kwaliteit van onze producten.

Onze Kwaliteit
Swartberg kwaliteit

Flexibel

Aanpassingsvermogen en flexibiliteit zijn de pijlers van ons succes. Als familiebedrijf zijn wij onafhankelijk en wendbaar. Dit geeft ons de vrijheid onze doelstellingen op uw wensen af stemmen.

flexibiliteit
 
Swartberg kwaliteit

Betrouwbaar

Ons brevet van betrouwbaarheid is gestoeld op meer dan 100 jaar historie. Een tijd waarin wij duurzame en vruchtbare relaties met zowel klanten als leveranciers opbouwden, gebaseerd op respect en wederzijds vertrouwen.

Betrouwbaar
 
Swartberg kwaliteit

Maatwerk

Wij zijn meesters in maatwerk, of het nu om producttype, de hoeveelheid of de verpakking gaat.

Maatwerk mogelijkheden
Swartberg kwaliteit

Veiligheid & Innovatie

Veiligheid gaat boven alles. En al helemaal als het om voedsel gaat. Daarom importeert, verwerkt en levert Swartberg altijd volgens de strengste veiligheidseisen.

Veiligheid boven alles
Swartberg kwaliteit

Onze Grondstoffen

De kwaliteit van etenswaren wordt hoofdzakelijk bepaald door de gebruikte ingrediënten, of u nu zelf een taart bakt of, zoals wij, op grote schaal pinda’s en cashewnotenproducten produceert. Voor ons is het dus van groot belang dat de door ons verwerkte grondstoffen een uitstekende kwaliteit hebben. Daarom importeren wij onze grondstoffen alleen uit gebieden die zich wat betreft kwaliteit en consistentie reeds bewezen hebben.

Onze Grondstoffen
 
Swartberg kwaliteit

Fairtrade & Biologisch

Duurzaamheid verovert langzaam maar zeker een centrale rol in onze voedselvoorziening. Over de hele wereld worden landbouwmethoden ontwikkeld die de schade aan ons ecosysteem minimaliseren. Daarnaast worden er tal van maatregelen geïntroduceerd om ervoor te zorgen dat boeren een eerlijk loon voor hun werk krijgen.
Wij steunen de overgang naar een duurzamere economie en kunnen u in al onze productgroepen biologische alternatieven aanbieden.

Onze Visie

Certificering

Het waarborgen van voedselveiligheid loopt als een rode draad door ons productieproces. Dit begint al op de pinda- en cashewnotenplantages waar onze producten het eerste levenslicht zien. Daarom verwachten wij dat al onze leveranciers, net als wij, over alle gangbare certificeringen beschikken, aangaande de productie, het vervoer en de opslag van voedselproducten, zoals oa. BRC, ETI/SMETA. Wanneer dit door markomstandigheden/structuur niet mogelijk is, beoordelen we hen op andere vlakken, direct of via onze partners. Vanzelfsprekend beschikt Swartberg over alle gangbare en benodigde certificeringen. Onderstaand kunt u ons certificaat downloaden:

 

Onze Producten

Geproduceerd met passie en verwerkt met vakmanschap. Omdat uw klanten alleen het beste verdienen.


Pindakaas

Pindakaas

Authentiek of biologisch, crunchy of liever creamy, onder ons eigen merk, of onder uw private label. Kies de pindakaas die bij u past.

Pinda's

Pinda's

Gezouten of ongezouten, onder ons eigen merk, of onder uw private label. Bij Swartberg kiest u de pinda die bij u past.

Cashewnoten

Cashewnoten

Gezouten of ongezouten, onder ons eigen merk, of onder uw private label. Bij Swartberg kiest u de cashewnoot die bij u past.

Meer weten?

Heeft u vragen over onze producten, wilt u meer weten over onze biologische alternatieven of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. We staan elke dag klaar om u van dienst te zijn.


 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.