Swartberg Pindakaas

Pindakaas laat je aan kenners over!

Maak kennis met het resultaat van decennia aan ervaring, vakmanschap en streven naar perfectie.

Ontdek onze Pindakaas
icon

Private Label Pindakaas

icon

Private Label Pindakaas

Het leveren van producten onder private labels brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. U moet er tenslotte blind op kunnen vertrouwen dat het product dat onder uw merknaam wordt verkocht met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is geproduceerd. Wij omarmen deze verantwoordelijkheid en zetten ons dagelijks in om onze private label pindakaas aan al uw wensen te laten voldoen. Wilt u meer weten over onze private label-oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Type
Creamy, Stukjes, 100% pinda’s en Eigen Recept
Verpakking
Glazen of PET Pot, diverse soorten seals, stickers & deksel bedrukking
Inhoud
van 200gr tot 1000gr

Biologisch & Fair Trade Pindakaas

Wij zien een stijgende vraag naar producten, die een stap verder gaan op het gebied van biologische teelt, duurzaamheid en/of het fairtrade principe. Wilt u uw klanten een biologische pindakaas aanbieden?
Lees meer over onze visie op dit onderwerp.

icon

PCD Pindakaas

icon

PCD Pindakaas

De drie broers, Piet, Cornelis en Dirk, die in 1905 Swartberg oprichtten, lieten ruim een halve eeuw geleden hun initialen na aan onze populairste pindakaas: PCD Pindakaas. Sindsdien is de bekende roodgroene pot niet meer weg te denken uit de schappen van winkels en supermarkten. De populariteit van PCD pindakaas is begrijpelijk, het is tenslotte een pindakaas met één van de hoogste percentages pinda’s van alle op de markt verkrijgbare pindakaas. Gecombineerd met onze decennialange ervaring in het produceren van hoogwaardige pindakaas, leidt dit tot een product dat niet alleen de gewenste smaak en smeuïgheid heeft, maar ook aan de hoogste hygiëne- en milieueisen voldoet.

Type
Creamy, Stukjes en 100% Pinda’s
Verpakking
Glazen of Pet Pot, Seal
Inhoud
200gr, 350gr, 500gr, 800gr
icon

Grootverbruik Pindakaas / Pasta

icon

Grootverbruik Pindakaas / Pasta

Naast onze pindakaas voor consumenten, leveren wij ook pindakaas en pindapasta aan de horeca/food service en de industrie. Onze blikken en emmers met de bekende blauwe rand zijn dan ook niet meer weg te denken uit keukens van restaurants, cafés en andere eetgelegenheden. Behalve pindakaas/pasta in emmers en blikken, leveren wij ook bulkverpakkingen aan de industrie, zoals drums. Wij leveren deze producten onder ons eigen merk Swartberg, maar uw eigen merk of blanco verpakking is natuurlijk ook mogelijk. Wij onderscheiden ons omdat wij alleen pinda’s van de allerhoogste kwaliteit gebruiken, waarmee wij een optimale branding en malingsgraad creëren. Oftewel, wanneer u Swartberg pinda’s of pasta in uw eigen producten verwerkt, behaalt U niet alleen de beste smaak, maar ook het hoogste rendement.

Type
Swartberg (100% topkwaliteit pinda’s met optimale branding/maling ) en Eigen Recept
Verpakking
Blik, Emmer, Drum en IBC
Inhoud
5kg tot 800KG

Beste Smaak

Door strenge selectie, vakkundige verwerking en zorgvuldige verpakking creëren wij de smaak die uw klanten verlangen.

Maatwerk

Of het nu om de smaak, het recept of de verpakking gaat. Swartberg levert meesterschap op maat.

Veiligheid

Veiligheid gaat voor alles. Zeker als het om voedsel gaat. Daarom importeren, verwerken & leveren wij conform de strengste eisen.

Onze Producten

Geproduceerd met passie en verwerkt met vakmanschap. Omdat uw klanten alleen het beste verdienen

Pindakaas

Pindakaas

Authentiek of biologisch, crunchy of liever creamy, onder ons eigen merk, of onder uw private label. Kies de pindakaas die bij u past.

Pinda's

Pinda's

Gezouten, ongezouten, onder ons eigen merk of onder uw private label. Bij Swartberg kiest u de pinda die bij u past.

Cashew Noten

Cashew Noten

Gezouten, ongezouten, onder ons eigen merk of onder uw private label. Bij Swartberg kiest u de cashew die bij u past.