Swartberg Pinda’s

Topkwaliteit pinda’s vers & knapperig van de eerste tot laatste!

Ontdek onze pinda’s
icon

Private label Pinda's

icon

Private label Pinda's

Swartberg is dé partner voor uw private label pindabehoefte. Wij hebben betrouwbare partners in vrijwel alle pinda-producerende landen en kunnen pinda’s uit elke gewenste regio en met elke kwaliteitswens leveren. Welke pinda’s u ook kiest, u kunt ervan op aan dat wij door middel van onze kennis van de markt, moderne machinepark en strikte kwaliteitscontroles, een topkwaliteit product leveren dat u met vertrouwen aan uw klanten kunt aanbieden. Daarnaast beschikken wij over veel mogelijkheden op het gebied van verpakking en kunnen wij u ondersteunen in de ontwikkeling hiervan, of dit nu een design of een biologische afbreekbare verpakking betreft.

Type
Gezouten & Ongezouten
Verpakking
Pillow, Doy & Maatwerk
Inhoud
100gr – 1kg

Biologische & Fairtrade pinda’s

Swartberg is voor uw wens naar een biologische en/of fairtrade invulling van uw pindabehoefte ook het juiste adres. Wij informeren u graag wat de mogelijkheden zijn.

icon

Trintel, PCD en Golden Hill

icon

Trintel, PCD en Golden Hill

Swartberg bouwde in de loop der jaren een trouwe en diverse klantenkring op in binnen- en buitenland, van hotelketens tot supermarkten en van online foodstores tot ouderwetse snoepwinkels. Om aan de uiteenlopende wensen van deze afnemers te voldoen, levert Swartberg drie hoogwaardige merken, elk gericht op een specifiek prijssegment. Oftewel, bij Swartberg kiest u de pinda die bij u past. Met Trintel haalt u een uitstekende invulling van het lagere prijssegment in huis, bestaande uit topkwaliteit splits. PCD richt zich met 100% kwaliteit runners op het middensegment door de beste prijs/kwaliteitverhouding te bieden. Golden Hill pinda’s bestaan uit, al dan niet biologisch geteelde, Amerikaanse pinda’s en zijn uitermate geschikt voor het topsegment.

Type
Gezouten & Ongezouten
Verpakking
Pillow & Doy
Inhoud
100gr - 1kg
icon

Grootverbruik pinda's

icon

Grootverbruik pinda's

Swartberg is sinds jaar en dag leverancier van pinda’s aan Horeca en andere grootverbruikers. Naast de kwaliteit en oorsprong van de pinda’s is het verpakkingstype essentieel om deze klanten naar tevredenheid te bedienen. Swartberg helpt u de verpakkingsoplossingen te vinden die passen bij uw bedrijfsomgeving en opslagfaciliteiten, of dit nu containers, zakken, emmers of maatwerk betreft. Wilt u meer weten over onze verpakkingsoplossingen voor Horeca en grootverbruik? Neem gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Type
Gezouten & Ongezouten
Verpakking
Zak, Octabin, Container & Maatwerk
Inhoud
tot 400kg

Beste Smaak

Door strenge selectie, vakkundige verwerking en zorgvuldige verpakking creëren wij de smaak die uw klanten verlangen.

Maatwerk

Of het nu om de smaak, het recept of de verpakking gaat. Swartberg levert meesterschap op maat.

Veiligheid

Veiligheid gaat voor alles. Zeker als het om voedsel gaat. Daarom importeren, verwerken & leveren wij conform de strengste eisen.

Onze Producten

Geproduceerd met passie, verwerkt met vakmanschap en geleverd met liefde. Omdat uw klanten alleen het beste verdienen

Pindakaas

Pindakaas

Authentiek of biologisch, crunchy of liever creamy, onder ons eigen merk, of onder uw private label. Kies de pindakaas die bij u past.

Pinda's

Pinda's

Gezouten, ongezouten, onder ons eigen merk of onder uw private label. Bij Swartberg kiest u de pinda die bij u past.

Cashew Noten

Cashew Noten

Gezouten, ongezouten, onder ons eigen merk of onder uw private label. Bij Swartberg kiest u de cashew die bij u past.