Swartberg Cashewnoten

Perfect gebakken en super lekker!

Cashewnoten zijn zeer delicaat en vereisen een grote beheersing van het productieproces. Daarom verpakken we ze snel na de branding. Zo behouden zij hun fijne, lichtzoetige smaak.

Ontdek onze Cashews
icon

Trintel, PCD & Golden Hill Cashewnoten

icon

Trintel, PCD & Golden Hill Cashewnoten

Swartberg bouwde in de loop der jaren een trouwe en diverse klantenkring op in binnen- en buitenland, van hotelketens tot supermarkten en van online foodstores tot ouderwetse snoepwinkels. Om aan de uiteenlopende wensen van deze afnemers te voldoen, levert Swartberg drie hoogwaardige merken, elk gericht op een specifiek prijssegment. Oftewel, bij Swartberg kiest u de cashew die bij u past. Met Trintel haalt u een uitstekende invulling van het lagere prijssegment in huis, bestaande uit topkwaliteit splits. PCD richt zich met 100% kwaliteit W320 cashewnoten op het middensegment door de beste prijs/kwaliteitverhouding te bieden. Golden Hill cashewnoten bestaan uit, al dan niet biologisch geteelde, W320 cashewnoten met minimaal een BRC certificering en zijn uitermate geschikt voor het topsegment.

Type
Gezouten & Ongezouten
Verpakking
Pillow & Doy
Inhoud
100gr - 1kg

Biologisch & Fairtrade Cashewnoten

Swartberg is ook voor uw wens naar een biologische en/of fairtrade invulling van uw cashewbehoefte het juiste adres. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden die wij kunnen bieden op dit belangrijke gebied.

icon

Private Label Cashewnoten

icon

Private Label Cashewnoten

Swartberg is dé partner voor uw private label cashewbehoefte. Wij hebben betrouwbare partners in vrijwel alle cashewnoten-producerende landen ter wereld en kunnen cashewnoten uit elke gewenste regio en met elke kwaliteitswens leveren. Welke cashewnoten u ook kiest, u kunt ervan op aan dat wij door middel van onze kennis van de markt, moderne machinepark en strikte kwaliteitscontroles een topkwaliteit product leveren dat u met vertrouwen aan uw klanten kunt aanbieden.

Type
Gezouten & Ongezouten
Verpakking
Flow, Pillow, Doy & Maatwerk
Inhoud
100gr - 1kg
icon

Grootverbruik Cashewnoten

icon

Grootverbruik Cashewnoten

Swartberg is sinds jaar en dag leverancier van cashewnoten aan Horeca en andere grootverbruikers. Naast de kwaliteit en oorsprong van de cashewnoten is het verpakkingstype essentieel om deze klanten naar tevredenheid te bedienen. Daarom helpt Swartberg u verpakkingsoplossingen te vinden die passen bij uw bedrijfsomgeving en opslagfaciliteiten, of dit nu containers, zakken, emmers of maatwerk betreft. Wilt u meer weten over onze verpakkingsoplossingen voor Horeca en grootverbruik. Neem gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Type
Gezouten & Ongezouten
Verpakking
Zak, Octabin, Container & Maatwerk
Inhoud
tot 400kg

Beste Smaak

Door strenge selectie, vakkundige verwerking en zorgvuldige verpakking creëren wij de smaak die uw klanten verlangen.

Maatwerk

Of het nu om de smaak, het recept of de verpakking gaat. Swartberg levert meesterschap op maat.

Veiligheid

Veiligheid gaat voor alles. Zeker als het om voedsel gaat. Daarom importeren, verwerken & leveren wij conform de strengste eisen.

Onze Productgroepen

Geproduceerd met passie en verwerkt met vakmanschap. Omdat uw klanten alleen het beste verdienen

Pindakaas

Pindakaas

Authentiek of biologisch, crunchy of liever creamy, onder ons eigen merk, of onder uw private label. Kies de pindakaas die bij u past.

Pinda's

Pinda's

Gezouten, ongezouten, onder ons eigen merk of onder uw private label. Bij Swartberg kiest u de pinda die bij u past.

Cashew Noten

Cashew Noten

Gezouten, ongezouten, onder ons eigen merk of onder uw private label. Bij Swartberg kiest u de cashew die bij u past.