Over Swartberg

Goedendag! Wij zijn Swartberg

Het creëren van de lekkerste producten is onze passie. En met succes, want we bestaan al meer dan 100 jaar. Wij omarmen vernieuwing, met respect voor traditie. Onze ervaring, vakmanschap en productkennis proeft u terug in onze producten en maakt ons dé partner in pindakaas, pinda’s en cashewnoten. Voor u, en voor uw klanten.

‘Als onafhankelijk familiebedrijf regisseren wij onze eigen toekomst. Hierdoor zijn wij wendbaar en flexibel en kunnen wij altijd onze doelstellingen op de wensen van onze klanten afstemmen.’

Michael R. Levi, Algemeen Directeur

Over Swartberg

Onze missie

Onze missie is even helder als duidelijk: onze klanten de beste producten tegen een zo laag mogelijke prijs bieden.

Onze missie
 
Over Swartberg

Onze Cultuur

Onafhankelijk, ondernemend, innovatief, flexibel en betrouwbaar. Kortom, wij zijn een echt familiebedrijf.

Ontdek onze waarden
Over Swartberg

Onze geschiedenis in een notendop

Swartberg Historie
Over Swartberg

Ons MVO beleid, duurzaam en verantwoord

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, MVO in het kort. Het is een toverwoord dat niet meer is weg te denken uit de beleidsdoelstellingen en jaarverslagen van elke zichzelf respecterende onderneming.

Ons MVO beleid
 

Werken bij Swartberg?

Swartberg is regelmatig op zoek naar gekwalificeerde mensen met een technische en/of een levensmiddelen achtergrond! Heb jij interesse in een uitdagende baan bij een stabiel, betrouwbaar en dynamisch bedrijf? Neem dan contact met ons op via: 010 429 34 00 of stuur een email met uw motivatie en persoonlijke gegevens naar info@swartberg.com of gebruik onderstaande formulier.

Solliciteer
Over Swartberg

Ons Team

Bedreven en betrokken. Meedenken en altijd op zoek naar de beste oplossingen. Klaarstaan voor onze klanten, op elk moment van de dag. Dat zijn onze mensen in een notendop. Wij stellen er graag een aantal aan u voor:

Michael R. Levi

Algemeen Directeur

Michel van der Most

Operationeel Directeur

Jos van den Akker

Manager Commercie

Manager Productie

Karin Verheij

Accountmanager

Meer weten?

Heeft u vragen over onze producten, wilt u meer weten over onze biologische alternatieven of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. We staan elke dag klaar om u van dienst te zijn.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.