De Swartberg Cultuur

Wij zijn een familiebedrijf, onafhankelijk, ondernemend, innovatief en leergierig. Wij staan altijd open om te luisteren en te leren. Wij zijn een van de weinige echt onafhankelijk familiebedrijven in deze branche, dus geen onderdeel van een corporate/dan wel een externe aandeelhouder. Dit betekent dat wij op alle fronten onze toekomst in eigen handen hebben. Dit geeft ons de vrijheid ons beleid en onze doelstellingen altijd op onze klanten af te stemmen.

Wij focussen op de lange termijn, waarbij het aangaan van vruchtbare en duurzame relaties met onze klanten en leveranciers de primaire doelstelling is. Onze onafhankelijke positie stelt ons in staat om belangrijke keuzes zorgvuldig te maken. Het ontbreken van overbodige managementlagen en externe financiers bevordert onze wendbaarheid en besluitvaardigheid.

Dit alles garandeert en versterkt de ondernemende cultuur die Swartberg heeft gemaakt tot wat het vandaag de dag is: een betrouwbare, flexibele en klantgerichte leverancier, met het vermogen zich snel aan te passen in een wereld waarin verandering de enige constante factor is.

Terug