Swartberg Cashewnoten: Perfect gebakken en super lekker!

Cashewnoten zijn zeer delicaat en vereisen een grote beheersing van het productieproces. Daarom worden onze cashewnoten na de branding snel verpakt. Zo behouden zij hun fijne licht, zoetige smaak. Swartberg biedt cashewnoten al vele jaren aan en beschikt over de nodige ervaring om u dit complexe product met een hoge kwaliteit te leveren. Dit begint met de aankoop van de cashewnoten, die wij via gerenommeerde tussenpersonen, dan wel direct bij de verwerkers aankopen.

Juist in de relatief kleine en complexe cashewmarkt is het van uiterst belang om betrouwbare leveranciers te selecteren en zodoende de kwaliteit, maar ook consistentie van levering te waarborgen. Ons gespecialiseerde netwerk stelt ons eveneens in staat om diverse kwaliteiten, en verschillende oorsprongsgebieden aan te bieden. Bovendien leveren wij ook cashewnoten met specifieke certificering zoals BRC, ETI/SMETA. Specifieke wensen op het gebied van traceability kunnen wij ook voor u invullen.

Welke cashewnoten u ook bij ons kiest, wij staan garant voor een perfecte verwerking waardoor u uw klanten een hoogwaardig product kunt leveren.

Terug