Meesters in maatwerk

Wij leveren aan zeer uiteenlopende klanten in binnen- en buitenland. Klanten die op hun beurt consumenten bedienen, die elk hun eigen behoeften en voorkeuren hebben. Door onze ervaring, onafhankelijkheid en flexibiliteit zijn wij als geen ander in staat om deze diverse klantenkring naar tevredenheid te bedienen. Dat doen wij onder meer door ons aanbod op de specifieke wensen van onze klanten af te stemmen, of dit nu de smaak, het type grondstof, de brandingsgraad of het zout/suikergehalte betreft.

Het maatwerk dat wij leveren, beperkt zich natuurlijk niet alleen tot het product zelf, maar is ook van toepassing op onze verpakkingsoplossingen. Wij kunnen alle (gangbare) maten als verpakkingsoplossingen leveren, of dit nu glas, PET, Pillow, Doy, retail of grootverbruik betreft. Bovendien hebben wij ook goede contacten en samenwerkingsverbanden met diverse internationale verpakkingsbedrijven, die innovatieve verpakkingen aanbieden, dan wel mee helpen ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld biologisch afbreekbare verpakkingen.

Wij zijn een zeer specialistisch georiënteerd bedrijf met een relatief beperkt aantal producten. Dat betekent dat wij de mogelijkheden en beperkingen van onze producten door en door kennen. Deze ongeëvenaarde productkennis stelt ons in staat u te assisteren in het vinden van de beste maatwerkoplossingen.

Voor u, en voor uw klanten.

Voor meer informatie over onze maatwerkoplossingen verwijzen wij u graag naar onze productpagina’s Pindakaas, Pinda’s en Cashewnoten.

Terug