Grootmeesters in grootverbruik

Horeca & Foods Service

Naast producten voor consumenten levert Swartberg ook producten aan de Horeca en de voedselverwerkende industrie, zoals onze topkwaliteit pindapasta, die als halffabricaat onder meer verwerkt wordt in koekjes, ijs of biscuits.

Swartberg consumentenproducten zijn te vinden in winkels en supermarkten in binnen- en buitenland. Onze leveringen aan de horeca en voedselverwerkende industrie vragen echter om andere verpakkingsoplossingen, zoals drums, octabins zakken, of maatwerk. Daarom zoeken wij samen met u naar de verpakkingsoplossingen die het beste bij uw bedrijfsomgeving en opslagfaciliteiten passen, of assisteert u deze te ontwikkelen.

icon

Grootverbruik Pindakaas / Pasta

icon

Grootverbruik Pindakaas / Pasta

Swartberg levert sinds jaar en dag aan de horeca en andere grootverbruikers. Onze emmers met de bekende blauwe rand zijn dan ook niet meer weg te denken uit keukens van restaurants, cafés en andere eetgelegenheden. Behalve pindakaas/pasta in emmers en blikken, leveren wij ook bulkverpakkingen aan de industrie, zoals drums. Wij leveren deze producten onder ons eigen merk Swartberg, maar uw eigen merk of blanco verpakking is natuurlijk ook mogelijk.

Type
Swartberg (100% topkwaliteit pinda’s met optimale branding/maling ) en Eigen Recept
Verpakking
Blik, Emmer, Drum en IBC
Inhoud
5kg tot 500KG
Grootmeesters in grootverbruik

Meesters in maatwerk

Wij leveren aan uiteenlopende klanten in binnen- en buitenland. Klanten die op hun beurt consumenten bedienen, die elk hun eigen behoeften en voorkeuren hebben. Door onze ervaring en flexibiliteit zijn wij als geen ander in staat deze diverse klantenkring te bedienen. Dat doen wij onder meer door ons aanbod op de specifieke wensen van onze klanten af te stemmen, of dit nu de smaak, hoeveelheid of de verpakking betreft.

icon

Grootverbruik pinda's

icon

Grootverbruik pinda's

Swartberg is sinds jaar en dag leverancier van pinda’s aan Horeca en andere grootverbruikers. Naast de kwaliteit en oorsprong van de pinda’s is het verpakkingstype essentieel om deze markt naar tevredenheid te bedienen. Swartberg helpt u dan ook verpakkingsoplossingen te vinden die passen bij uw bedrijfsomgeving en opslagfaciliteiten, of dit nu om containers, zakken, emmers of maatwerk gaat.

Type
Gezouten, Ongezouten
Verpakking
Zak, Octabin en Container, Maatwerk
Inhoud
tot 400kg
Grootmeesters in grootverbruik

Biologisch & Fairtrade

Swartberg steunt de overgang naar een groene en duurzamere economie. Om aan de toenemende vraag naar duurzame producten te voldoen, hebben wij de afgelopen jaren een omvangrijk netwerk opgebouwd dat toegang biedt aan producenten van hoogwaardige biologische en/of volgens fair trade principes geteelde pinda’s en cashewnoten. Hierdoor zijn wij in staat om in al onze productgroepen altijd een duurzaam alternatief aan te bieden.

icon

Grootverbruik Cashewnoten

icon

Grootverbruik Cashewnoten

Swartberg is sinds jaar en dag leverancier van cashewnoten aan Horeca en andere grootverbruikers. Naast de kwaliteit en oorsprong van de cashewnoten is het verpakkingstype essentieel om deze klanten naar tevredenheid te bedienen. Daarom helpt Swartberg u verpakkingsoplossingen te vinden die passen bij uw bedrijfsomgeving en opslagfaciliteiten, of dit nu containers, zakken, emmers of maatwerk betreft. Wilt u meer weten over onze verpakkingsoplossingen voor Horeca en grootverbruik. Neem gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Type
Gezouten, Ongezouten
Verpakking
Zak, Octabin, Container, Maatwerk
Inhoud
tot 400kg

Meer weten?

Wilt u meer weten over Swartberg, heeft u vragen over onze producten, of wilt u informatie over onze leverings- en verpakkingsmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij staan altijd voor u klaar!


 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.