Swartberg Pindakaas

Generaties Nederlanders groeiden er mee op; de smeuïge pindaboter die, omdat de term ‘boter’ beschermd was, tot pindakaas werd gedoopt toen het 70 jaar geleden in ons land werd geïntroduceerd. 
Swartberg was een van de eerste leveranciers van pindakaas in Nederland en heeft hierdoor decennialange ervaring opgebouwd in de productie en levering van dit mateloos populaire product.

Deze indrukwekkende staat van dienst onderscheidt ons van andere spelers op de markt en garandeert u een product dat met de grootst mogelijke expertise en zorgvuldigheid is geproduceerd. Dit geldt voor onze gerenommeerde merken PCD, Trintel en Golden Hill, maar natuurlijk ook voor de pindakaas die wij onder private label leveren.

Maatwerk

In de loop der jaren zijn er vele varianten naast reguliere pindakaas op de markt gekomen. Ook hierin speelden wij een toonaangevende rol. Wij zijn dan ook in staat om allerlei verschillende soorten, smaken en variaties te leveren. Met of zonder stukjes pinda bijvoorbeeld, of met een lichte karamel- of zeezoutsmaak, al dan niet biologisch geproduceerd. Wilt u zelf een smaak ontwikkelen? Geen probleem. Ons ervaren commerciële en productontwikkelingsteam staat voor u klaar om uw pindakaas op uw specifieke wensen af te stemmen, of het nu om het recept gaat, de verpakking of een andere behoefte.

Pindapasta

Behalve pindakaas, levert Swartberg ook pindapasta, die gebruikt kan worden als halffabricaat. Net als bij onze pindakaas kunnen wij uw pindapasta op uw wensen afstemmen, of dat nu om het type pinda, de branding, de malingsgraad of de verpakking gaat.

Kortom, Swartberg is dé gespecialiseerde partner voor al uw wensen op het gebied van pindakaas en pasta!

Terug